Vihdoinkin sain aikaseks perustaa blogin. Mietin aina, kun tapahtuu jotain, että nyt perustan blogin, että voin kertoa muillekkin, mutta sit se on vaan jääny aina. Oon täysi-ikäinen tyttö jostain päin Suomea (En kerro etten tuu missään vaiheessa tunnistetuks) , harrastan ratsastusta ja opiskelen hevosalaa.

Siinä kai tarpeeksi infoa itsestäni?

Huippufiilis, kun löysin hyvän työharjoittelupaikan tänään, vaikka se onkin ihan toisella puolella Suomea. Mutta posti kulkee, kun Kusti polkee, tai siis kun VR on ajallaan :s Sitä saakin kyllä ootella. Tai no en tiiä sit sen harjottelupaikan "hyvyydestä" kun on ollu vähän huonoja kokemuksia niistäkin.  Jossain leimataan samantien jokskin orjaks, kun tallista astuu sisälle. Miks ne työnantajat ei vois olla kiitollisia, kun saa ilmasta työvoimaa, vaan pitää aukoa päätä miten ehtii ja valittaa joka asiasta. Kaiken huipuks yks paikka ei sisältäny ees suihkua!! Piti järvessä käydä pesulla. Huh se on ohi nyt.

Tiesti tällä tulevalla paikalla on vähän mainearvoakin, että voi olla vähän laadukkaampi paikka:)

Vietin ihanan viikonlopun poikaystävän (kutsun vaikka Samiksi) kanssa. Meillä on ollu tosi paljon riita kaikesta, mutta nyt, kun ollaan viikot erillään niin arvostaa enemmän sitä vapaa-aikaa ettei jää aikaa riitelylle. Myönnän kyllä, että mussakin on paljon vikaa ollu, mutta riitelyyn tarvitaan aina kaksi osapuolta. Tuntuu, että sama mitä tekee niin kaikki on välillä väärin. Turhauttavaa, mutta kyllä se siitä. Rakkaus on kuitenkin kaikki mitä ihminen tarvii.

Jospa tässä olis nyt tälle päivälle tarpeeks, saa nähä kirjottelenko huomenna lisää (:

Adios !